Här var det tomt!

Och det är inte bara vårt fel. Vårat, eller "vårat" internet har inte fungerat i tre dagar.

Minimal update:
Liza är i Borlänge och pyntar inför festivalen. Jag åker dit i morgon och det lär bli shockt nice yao!
Så ha det kul i er del av livet. Ska vi hälsa nån från er? Gustav Norén, Håkan, Di Leva, eller hela Mötley Crue kanske?

See ya, wouldnt wanna be ya!

Den tolfte spelaren i Sveriges landslag är......

... Mollgan! Han hade en ganska tuff match i kväll med mycket bollinnehav och han fick många passar. Det märks att han har tränat ihop sig mycket med Zlatan eftersom det var de två mot Danmark lite alltför ofta. Det var spännande att se detta, hans första, inhopp i en viktig match men jag hade hellre sett honom i en mer defensiv roll på planen då en av hans största svagheter är att han bara kan ta emot passningar men aldrig själv kan skjuta bollen med betydande kraft.

Vi gjorde vad vi kunde iallafall, halvståendes från vår stol vi fick från en dansk på sportsbaren eftersom: "Ni fick ju ett mål av oss så då kan vi få en stol av er?!" Det spelar ingen roll vad man skriker, bara ATT man skriker, så pass mycket att ens adrenalin räcker och blir över ända till blågula grabbarna på Råsunda. 

Ja, ja. Det blir ju mer spännande så här och om vi bara kan få Mollgan att stanna kvar på bänken resterande matcher så kan det nog gå vägen. Vad ska vi annars göra nästa sommar?


Kan man rösta på Magnus Betnér?

Nu ska vi ta vårt ansvar som EU-medborgare i ett icke-EU-land  och poströsta i Europaparlamentsvalet. Som inspiration har vi Magnus Betnér på Youtube och sura bilar.


RSS 2.0