vakna innan du lämnar huset

Jag har nog blivit lite väl bekväm med att bo granne med jobbet. Jag var verkligen för trött när jag gick från lägenheten i morse ändå hade jag senvakt idag. Jag åkte ifrån både mobil och nyckel.

Bästa citatet idag: så du är singel, de är nice till sommaren.
Inte syftat på mig utan någon som blev de nygligen, men vi hade 8 minus ute de är ju verkligen sommar nu =)
Jag undrar hur många som är vakna. Liza nästa gång vi snackar ska jag ta hela storyn.

Annars gjorde vi julkort och satte upp en gren med julpynt på avdelningen idag, jag börjar faktiskt få riktigt härlig julstämning tackvare mina kärra barn. Har ni någon än??

Njut av december

22 dagar kvar

Idag var det 8 minus grader, från att ha haft en eller två som max förut.
Fan jag saknar termometern Liza tog med sig =)
Missa tåget med tre sekunder stod och tryckte på knappen men den öppnades inte. Kom därför 25 min försenad fast jag gick upp 5:40. Hade de varit för en vecka sen hade jag försovit mig och därför blivit försenad på jobb, men hade haft en min dit. Neee jag är inte biter, Sanna tar bra hand om mig, tack för de.
Annars Har jag och barnen gjort färdigt vår underbara pepparkaks kalender med 24 stora hjärtan som hänger i våra fönster. Barnet som fick de igår kom med sin mamma i morse och mamman sa att hon visst nästan hade ätit hela på en gång inget att rekommendera för en 3 åring, stakaren hade haft ont i magen =(
Så var vi 7 barn istället för 15 pga olika sjukdomar.
Sansa ringde från thailand idag, för den som vill veta har de +66 där jag kollar alltid lansd numret vid okänt numer, så den var oväntad. En annan detalj var att hon ringde och väkte mig idag kl 17:08, fast de är hon som ligger 6 timmar före. Hon hade det bara bra, vi bestämde en date den 20 dec då hon kommer vara här igen.

Nu är det bara 45 min till Sanna och Linnea kommer hem =)


RSS 2.0