06:00

ska upp om 7 timmar jag vill inte

Hahahah 25 mars

Hahhaha jag har haft tur till bibloteket i dag med mina barn de var bra.
Sne hag jag haft 5 visningar på lägenheten och dem flädta var intresserade så nu ska jag bar ävklja en i morgon det var kalart lk 20.
Så komm jag precis hem från en kväll ute med en kollega såm jag drukigt öl med as nice =)=) 

sov gott alla tack för alla hälsningar jag jag har fåt idag. =)0) 

olycka

Jag mår bra som ni säker förstår eftersom jag skriver här. Det var ett godståg som åkte 8km utan kontrol från en station som heter Annabrua och stoppade inte eller rättare sagt krachade när de kom in till byen. Det är 3 döda än så länge men dem söker om de finns fler. Tåget kunde ha hamnat på oslo s som är oslos största tåg central om det inte spårat ut innan och fart in i en bygnad och sen ut i vattnet. Fy fan jag vill inte änns tänka på hur många död det kunde ha blivit. Verkligen jätte obehagligt.

Fan

Saker får tydligen inte gå bra. Nu har killen som tog min läggenhet dragit tillbaka det och sagt nej för att han ska till sverige. Fan Fan Fan


God mat!

Idag har jag verkligen lyckats med min kvällsmat jag blev så glad. Jag har väldigt länge ägt en limpformar men aldrig använt den. Så det gjorde jag i kväll det blev jätte lyckat. Det var inte nog med det, för anledningen till att jag skulle göra bröd var att jag vill bli av med så mycket av mina ingridienser som möjligt. Men också att jag var sugen på soppa. Så jag exprimentera med de grönsaker jag hade hemma:

Potatis
morot
lök
paprika

lyckades sedan krydda bra med kajenpeppar, salt, basilika och cream frache.

 





mumms Pröva själv


 


Snowbord

Ett blåt höger knä, massor fräknar och riktigt röda kinder. Så ser jag ut efter en dag som har varit helt otroligt härlig tillsammans med Sanna uppe på "trivan", ett liftsystem med ganaka få backar. Jag känner mig fruktansvärt otränad. Solen strålade på oss från kl 13 fram till liftarna stängde kl 17. Jag gillar verkligen att det börjat bli ljust och man kan stänga dagiset nu kl 17:15 och ändå ha ljus. (hoppas att sanna läger upp bilder på face så ska jag ta några och lägga upp här )

Annars är den stora vinaren till mitt rum Pär/Per.

Så hade vi en väldigt rolig kväll igår på Latter, killarna som uppträde var Hase Bronten, Matias eller Martin Palm och en medel ålders kvinna med väldigt skön själv distans. (ni får gärna rätta mig och min stavning=)

I morgon är det måndag igen då ska jag ha ett snack med min högsta chef så får vi se vad som händer.

Är det någon som sitter inne på något väldigt roligt påskpyssel som skulle passa att jag gjorde med mina 3-4 åringar så förklara eller länka till mig =)

Flytta igen...

Ja det blir nu av. Jag hade visningar för 4 personer igår. Två killar och två tjejer nu ska jag bara välja utifrån att de vill ha mina möbler, dem vill flytta in och dem andra vill ha den jag väljer =P

Jag flyttar till Sansa i april då hon ska till thailand i 3 veckor och sen vidare till Sanna i tre månader innan jag tar och lämnar norge för den här gången. Förhoppningsvis har jag då kommit in i stockholm på sosialantopologi programet och ska försöka att hitta någon stans och bo där upp och ha lite semester innan skolan börjar.

Om jag får som jag vill har jag alltså just nu planerat 3,5 år framåt i tid. Vad jag ska sysla med men allt är förändeligt, så vi får se vad som händer på vägen. Det känns i alla fall både läskigt och skönt om jag skulle komma in på studier i höst.

Är det någon annan som ska söka till högskolan nu i mars-april??

I morgon kommer Sanna, Linnea och Sansa till Oslo så ska vi i alla fall gå på "Latter" en stand up club. Det ska bli kul, hoppas jag kan skrata och förstå en del.

I kväll blir det lungt, ska se en film, fick massor av carro föra helgen tack för det =)

ska nog försöka att träna i morgon lunch också vore nog sunt. kanske ta en kaffe på stan om solen skiner.

teckenspråk

dem har teckenspråktolkning på melodifestivalen, de ville jag bara ge dem cred för
sitter med carro och kerstin och äter frukt och vitchoklad uppe på =)


äntligen ledig...

efter att ha left på jobbet i 3 dygn onsdag jobba jag 9:45-17:15 och hade föräldrarmöte mellan 17:30-21.00 där vi mer eller mindre bara fick skit från föräldrarna från min avdelning, är 50% var riktad till en avdelnings chef som inte var där som har varit sjukskriven.
torsdag upp 6.00 och börja 7:45-15:30 pågrundav sjukdom underbemaning en timme på stan då jag innhandlade saker till jobbet och sen tillbaka till personal möte kl 17:30-22.30 och fick ett konpendium på 40 sidor jag skulle läsa till på måndag då vi ska jobba utifrån de.
fredag också upp 6.00 och sluta 14 och åkte till göteborg kl 14:30 tack för att kerstin och carro finns och dem tar hand om mig nu i helgen.  
Jag jobbar alltså på dagis, vad hände med 8-17 och hur långt efter kan det vara rimligt att ta upp sitt missnöje, har de inte gått lite väl lång tid när men inte har sagt något på 5 månader????


Tack ännu mindre tid...

Efter som jag redan tyckte att den här veckan redan skulle finnas allt för lite tid i, så fick jag reda på att det är ett föräldra möte på dagiset på onsdag. Då ska läggas till att jag redan ska närvara på ett möte där jag ska representera min avdelning på onsadgen och vi har personal möte på torsdagkväll. Tack kärra arbetsplats för att ni ser till att vi verkligen inte får något liv utnaför jobbet. 

 
Älskar att bränna ljus! Du borde finna tid till att gör de minst en gång i veckan.
Jag är frisk nu i alla fall =0 


RSS 2.0