God Påske!

När vi vaknade imorse var det inte vilken dag som helst. Påsken hade börjat!! Och vilken början sen. Det här har nog varit en av de bästa dagarna hittills i Oslo. Vi började med att äta pannkakor och eget lagat bröd till brunch. Mumma! Sen städade vi hela huset, och som vi städade!! Jiises! Vi drog fram som en orkan med dammsugaren och hit och dit med de sorterade soporna. När vi kände oss nöjdare än nöjdast blev vi finare än finast! Påskstämning 100%!

        

Efter mellis drog vi ut på promenad. Ville vi sminka av oss och påskfeelingen? Oh nej! Vi hottade bara upp oss lite så att alla skulle tycka vi var coola. OM det funkade!

              

En liten sväng uppe på takterassen hann vi med innan vi gick in igen och bakade PIZZA!!! Yiiihaa! Sjukt god blev den också!

     

Nu är det Oceans Twelve som gäller och påskte.

FAKTA OM NORRMÄNNENS PÅSK:
  • Skärtorsdagen är en röd dag.
  • De äter skinka på påsk! Precis som i Pettson "Vi kan ju äta ägg nu, så tar vi skinkan till påsk i stället..." Haha, de är inte riktigt kloka de där norrmännen.


JO, här kommer den senaste nyheten förresten! Dagiset har fått en tjänst ledig på en små avdelning, där jag Anna har fått erbjudande att få så jag ska skriva kontrakt på ett år efter påsk. Så jag blir kvar ett tag till =)

Kommentarer
Postat av: malin

Hej på er! Ni verkar ha det bra där bordta.. Vem är det som ska vara kvar ett år till..? kul! Kommer kanske å hällsar på när ekonomin tillåter.. Ha en bra påsk! kram

2009-04-10 @ 09:58:25
URL: http://maoke.blogg.se/
Postat av: carro.

grattis, tror jag. jag vill ju ha min anna i sverige =( tur att det är nära till oslo!



puss

2009-04-10 @ 19:47:26
URL: http://barbiefatal.blogg.se/
Postat av: Jonte

Jag frågade faktiskt aldrig Thomas. Jag fick reda på nått svar vid familjen Pirfälts frukostbord och familjen englunds frukostbord. Sen var det väl nått kompletterande svar av mamma...jaja, vilka söta påsk-kärringar iaf!!! PUSSÅKRAAM

2009-04-11 @ 11:54:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0