Man sitter på soliga balkongen och lyssnar på norrmän som åkt vilse

Solien skiner över staden i väst och medan Anna och Liza stretar med febriga barn inne på dagiset sitter jag och chillar bland våra praktfulla penséer och påskliljor på balkongen. Ibland gör det inget att man slutar halv nio på kvällen om man kan ha det så här nice tills man börjar halv fyra.

Dagens snuskiga humor:
I sitt jobb som kassör roar sig Kerstin med att läsa på kvitton som folk inte vill ha. Igår var det några som köpte en rökt köttkorv från Slaktaren, men det var lite långt för att få plats på kvittot så det stod bara:

"köttkorv rökt slak"

Men nu ska vi snacka allvar:

Vill ni göra världen till ett lite bättre ställe? Vill ni kunna lägga er på kvällen och känna att ni har gjort något för era barns framtid? Vill ni att det ska vara så enkelt som att klicka på en ruta en gång om dagen fram till 26e april? Vi tänkte väl det! Så sätt igång! Gör det till en vana, kläm in det mellan frukost och tandborstningen - RÖSTA PÅ TORA!

http://renstad.nu/show_candidate.php

Vi på oshlo.blogg.se kan inte se någon som helst möjlig kandidat till detta förutom Tora. Hur tråkigt vore det inte om någon annan random människa gick på stan och plockade skräp och sen stammade ner några obetydelsefulla rader på en blogg. NEJ, Tora is the shit! Hon kommer lysa upp en behövande stad med sin, sexiga, orangea overall och du kommer definitivt att ha något viktigt och roligt att läsa om på kvällarna på det tillhörande städ-bloggen. Det spelar ingen roll om du inte bor i Linköping, aldrig har varit där, inte vet vem Tora är, eller tror att du är för gammal eller tråkig för att engagera dig. WE CAN ASSURE YOU: RÖSTA PÅ TORA OCH ALLT BLIR LITE BÄTTRE!

WE HAVE A DREAM. GOD LOVES TORA. YES WE CAN!

Så vill du göra Linköping och världen till ett lite bättre ställe att leva på, få bättre tro på dig själv, roligare kvällar och renare tänder - RÖSTA NU OCH VARJE DAG, PÅ ALLA DATORER DU KAN FRAM TILL 26E APRIL! RÖSTA PÅ TORA!



RÖSTA PÅ TORA!
RÖSTA PÅ TORA!
RÖSTA PÅ TORA!

RÖSTA PÅ TORA!
RÖSTA PÅ TORA!

RÖSTA PÅ TORA!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hon finns inte längre, gå in o rösta på oskar asplund i sånna fall...

2009-05-20 @ 20:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0