Helgen

Innan helgen hade vi funderingar på att ha fest hemma hos oss med folk från jobbet men det blev inget med det. Istället blev det filmkväll hemma i fredags och upp relativt tidigt på lördagen för att städa hela lägenheten, hoppa in i duschen och sen packa väskan och dra till Frognerparken.
   Vi tog tunnelbanan till Majorstuen och gick in en sväng på XXL som ligger där. Nästan 4000kvadratmeter med diverse sportutstyr, tält, sovsäckar, hund-och hästgrejer och framförallt gevär. En hel vägg full med gevär, sjukt spännande! I alla fall så lämnade vi en liten present där och gick vidare till Wayne's för att köpa med oss fika.
   Sen kom vi äntligen fram till parken och kunde njuta av solen i bara bikini. Kom fram en kille som hade en tröja dränkt i räkspad på sig. Han var på svensexa och fick i uppdrag att prata med oss i 2 minuter, väldigt trevlig var han i alla fall. Vi fick sällskap av Erika från jobbet och startade engångsgrillen som vi hade med oss och grillade kyckling. Mumsigt fullibibblan! När solen försvann bakom träden och det blev kallt bestämde vi att vi skulle åka hem och byta om och sen sätta oss på nån uteservering och dricka öl. Sagt och gjort! Vi hittade ett ställe på Karl Johan med en medelålder på typ 50 men det var väldigt mysigt OCH de hade en tandborst-automat på tjejtoan. Fett värt! "Fyllekäk" på BK och sen hem med sista bussen strax efter 12. Lite lagom sådär.
   Idag sken solen igen och vi satte oss på balkongen tills solen försvann där. Då gick vi en promenad runt Kvaerner och hängde en stund vid skateparken. Erika och hennes kompis hade pratat om att fara en tur till IKEA, så vi ringde och frågade om vi fick hänga på och det fick vi. Så det blev ytterligare en promenad bort till Erika och när vi kom dit hade hon fått reda på att det var stängt på söndagar så det blev inget med den trippen. Istället gick vi och köpte frukt och satte oss i Sofiebergsparken tills solen sjönk för lågt. Hängde en stund hemma hos Erika och promenerade sen hem igen.
   Nu ska vi titta på Skins innan sängen kallar. Har snart sett färdigt säsong 2 så det börjar bli dags att hitta nåt nytt att kolla på. Skins är btw en brittisk typ ungdomsserie som är väldigt bra. Börja tanka så kan ni se själva.


Tandborste + tandkräm för 20kr och de fick man tuggummi på köpet!

 

Kanske ska avsluta med en liten present såhär på söndagkvällen. Den här fick jag av Kerstin. Lyssna och njut!




DAGENS TIPS!

Dagens tips, dagens tips, la lalla lalla dagens tips

Dagens tips; Städa naken, det är roligare både för dig och dina grannar och så är det bara att hoppa direkt in i duschen när man är klar!

Dagens tips, dagens tips, la lalla lalla dagens tips

Kommentarer
Postat av: Cursed

Haha!! Kan inte sluta att fundera på vad presenten ni lämnade var. En kvarglömd klocka är den bästa gissningen jag har so far... ;) SAKNAR ER!! PUSSSSSS

2009-08-25 @ 13:43:59
URL: http://stinker.blogg.se/
Postat av: ella

HAHAA. tandborstautomaten måste ju vara bästa grejen. för då skulle jag alltid kunna dricka rödvin utan att behöva oraoa mig för att se ut som ett miffo. <3

2009-08-30 @ 15:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0