Snö, snö, snö...

Jaa, idag vaknade vi till ett, om möjligt, ännu snöigare Kværnebyen så beslutet att gå ut och slänga oss i snön kändes helt rätt. Fast först en tur till Tøyen och kolla in muséerna där ur synvinkeln möjlig arbetsplats. Inget vidare faktiskt så snön kändes ännu mer lockande när vi var på väg hemmåt. En snöängel och blöta jeans senare tog vi hissen upp till vår lilla lya och spiste.

Anna är snart på väg hem. Hon har fått jobba på dagiset  i tre dagar nu. Nice med arbetsplatsen 150 meter från dörren.

Ikväll är det ju faktiskt fredag och vi har nu bott här i en vecka så det blir faktiskt liiite lyx i vardagen med efterrätt till vår svenskköpta fläskfilé med klyftpotatis idag.

Råkade nyss subbla över det faktum att melodifestivalen börjar i morgon. Ojojoj. Hur ska vi klara oss? Blir knepigt faktiskt. Tur att SVT Play finns. Vi har bara SVT2 än så länge.

Veckans kändisspan: Thomas Von Brömsen! Det ni! Han sätter upp någon slags revy här i stan. Såg ganska gammal och kutig ut.

Veckans upptäckter: Oslos katedral är på rehabilitering. Spännande. Och vårt område verkar vara en gammal idrottsplats. Kolla bildbevisen!

Veckans namn: Mårten Tobias. Say no more. 

    Där bor vi, ifall ni missat det =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej hej! fint hus ni bor i... K du får läsa bloggen i morrn igen... orkar inte skriva i kväll... Men ni har ett 2cm tjockt snötäcke där...

2009-02-08 @ 21:20:45
URL: http://maoke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0