Två sugna soffor och utefika!

Vad kallas egentligen en soffa som man har dammsugit? Visst måste den då vara sugen, eller? Vi är just nu sugna på chokladbollarna som ligger i frysen för att hårda till sig...HA vi skulle kunna jobba på nyheterna med den övergången!

Vad vi egentligen menar är att Kerstin har storstädat lägenheten medan Anna och Liza har suttit ute i solen och fikat med sina 16 underbara ungar. Idag har vi också fått veta att Anna har jobb på barnehagen hela mars och Liza har fått fler tider nästa vecka plus lite till när vi kommer tillbaka från Idre.

Idreplaneringen är i full gång, vi försöker pussla ihop det så att vi ska hinna med att jobba så mycket som möjligt men ändå komma upp. Man vill ju inte missa en hel vecka skidåkning och umgänge med 30 lite större ungar! När vi överger Anna i en hel vecka planerar hon en liten tripp till Göteborg för att återgälda Carros besök.

Nu har Anna och Kerstin tagit ett par norska vuxenpoäng genom att gå till banken och skaffa sig konton, snart kanske vi kan börja tjäna lite pengar på rikigt också, inte bara samla timmar. Liza får vänta ett par dagar till.

Nu börjar det bli dags att återuppta serietittandet som har blivit lidande p.g.a. för mycket långfilmstittande. För tillfället är vi mitt i 5 olika serier faktiskt. Men denna vecka har vi sett "Mannen som elsakde Yngve", ni vet den där boken vissa av oss läste i gymnasiet. Det kanske inte är världens bästa men eftersom Kerstins norska favvoskådis är med i den var vi tvugna att se den. Kan väl säga att den var ungefär som boken fast lite sämre men ändå sevärd på nåt sätt.

Liza och Kerstin har den här veckan upptäckt "A shot at love with Tila Tequila" på MTV och det har uppenbarligen blivit lite för sent på kvällen för att allt ska fungera ordentligt. Se bara bilderna:





Vi är oerhört glada att vi fått hit våra täckbyxor så att vi kan leka i snön.


Så här ser konstverket ut i mörker med belysning.


DAGENS HELT SPRILLANS NYA ORD!!!

Fullgång - Ni vet så där som man går när man går hem från krogen.

Då tar vi väl våra chokladbollar själv då!
Mmmmmmmmm

Kommentarer
Postat av: jonte

ja, vad säger man. sötare får man leta efter

2009-02-27 @ 04:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0