We are in the building!

Nu sitter vi här i vår egen, najsiga, alldeles alldeles underbara lägenhet i Kvaernerbyen och piratsurfar på någon annans internet eftersom vi fortfarande inte kan komma in det sjukt byråkratiska systemet i detta land och skaffa oss ett eget. Whatever! Vi kan lyssna på Backstreet Boys och ha det bra iallafall. Det kommer komma en profilbild så fort vi får alla tre att se bra ut på samma kort, annars får vi klippa och klistra ihop ett i paint. Kan bli kul.

Idag är vi ganska döda efter 8½ timme på stan igår med CV:na i högsta hugg. Vi har lärt oss stan lite iallafall. Folk kan nog vara ganska trevliga men det finns ju undantag som bekräftar regeln överallt.

Och här kommer svaret på frågan ni alla har undrat över. Medelpriset när vi tittade igår var att en Capricciosa kostade 120 norska kronor. Kolla upp en växelkurs och räkna på det.

Här kommer lite bilder också om datorn pallar:



Vi driter i bildtexterna nu. Undrar ni något får ni kommentera och fråga. Och JA det är SVIIIIIINKALLT! Vi har ingen termometer men tänkte kolla väderleksrapport på TVn för att se. SKulle gissa på MINST minus 10 plus vind. Yeah! Känns det bra att vi tänkte "Äh, det är ju snart vår" när vi packade? Nja...

Dagens norska ord: luremus & dödsfett (från den norska skräckfilmen Fritt vilt. Relativt sevärd.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0