Joråsattehhh! Kryssning vare:

JAPP! Liza och Kerstin var på kryssning då.... =) =) =) =) Man kan ju säga att det va GANSKA lyckat - och det trots att vi inte hittade Svennebanan på Lizas iPod. Det säger en del. Något som också säger en del är kanske den här efterfestbilden:
Eller? Jag vet inte riktigt. Om ni vill veta mer hur vi hamnade där kanske vi ska ta det från början...

Vi tog tåget, med dagens sötast-i-stan-konduktör, till Stockholm. Kändes tämligen skumt att vara där faktiskt. Vi tog en liten sväng på stan, inhandlade nagellack, Kärlek 3000-dvd(!!!!!!!) och glass på Ben & Jerry-glassbaren i Gamla Stan. Sen drog vi oss mot Slussen, käkade middag på Mc Donalds och handlade frukost/lunch/middag till dagen efter på Konsum. Det blev juice, polarkakor, baconost och köttbullar - försmak på festival? I god tid styrde vi stegen mot färjeterminalerna för att inse att det mest verkade vara Viking Line-båtar som lade till där. Vi konsulterade en finlands-svensk dam som konstaterade att vi var på fel sida av stan! Nej, nej det var inte alls så att vi höll på att göra på oss av nervositet, men vi tog första bästa taxi till Värtahamnen istället och kunde känna oss lite lugnare! Pusta ut! Checkade in och fick så småningom traska på båten, som för övrigt var Kerstins första kryssning ever (kan vara bra att ha i bakhuvudet). Vi installerade oss i hytten och hann knappt byta om innan första komiker gick på scenen.
   
Det fanns en stor och en lite mindre scen och med undantag från första komiker satt vi sedan på första raden vid den lilla scenen som innebar ca en meter från den som stod därpå. För att ni inte ska bli helt nedslagna nu över att ni inte var med kan ni ta igen (nästan) allt här på bloggen. Schysst va?! Först ut var Pontus Ströbaeck, väldigt rolig när första chocken lagt sig över att han skriker ganska mycket, tätt följd av norrmannen Dag Sørås(yes vi fattade vad han sa!), Johan Glans - allas lilla räka, alltid lika rolig! Läskiga Jason Rouse från Canada blev lite mindre skräckinjagande när vi insåg att han verkar köra samma skämt varje performance, men bra är han iaf. Petra Mede gick på scenen och var bra för en gångs skull, faktiskt, följd av Reginald D Hunter från USA. Sen kom då äntligen The Man - Mårten Andersson, som ordnat hela grejen. We like! Magnus Betnér kom sen och Jakob Öqvist efter det. Hasse Brontén var kul men lite för bögiga byxor tyckte Özz. Soran Ismail fick alla att skratta åt hur sjuka ordsprå vi har för oss i Sverige innan Özz Nüjen gick på och gav alla tjejer bättre självförtroende. Anders Celin med sitt karakteristiska skägg kom sen och tillslut kom Ian Stone från UK på och var inte sämre han. Träningsverk i magmusklerna? JA!
             
Efteråt började festen dels på Discot och framför stora scenen, vi tillbringade mesta tiden på det sista stället där allt slutade med att vi stod på scenen, Özz sprutade champange och Dj Baby J och Stephen Simmonds ägde båset. Klockan fem skulle de stänga men Mårten uppmanade alla att ta med musiken och fortsätta uppe och ute. Sagt och gjort! Vi hängde på Baby J (NYC) som kastade daimpåsar runt sig och endade up i Mårten Anderssons svit med Jakob, Mårten, Baby J, Özz brorsa som var asskön!, Ian Stone mfl. Vi drog vidare sen och Özz, Johan Sköld, Niclas Rahm, Johan Uddenberg och fler kom till. Jaa, sen gick vi och la oss klockan 6 för att gå opp till tax free'n öppnade.
       
Vi har lite filmer från efterfesten också, men nånting ska vi väl hålla för oss själva...

På lördagen körde alla komiker på den stora scenen, tio minuter var och sen blev det lite mer fest innan båten la till i Stockholm igen. Då tog vi tunnelbanan in till stan och ut till Djurgården för en snabbvisit på Grönan. Kändes HELSKUMT, men kul att träffa folk! och köpa remmar... Halv elva gick nattbussen till Oslo och vi kom på. Fick sms-rapport om ESC när vi sov under resan för att ladda upp till 17:e maj!
      

För alla er som är sugna på RAW Comedu Cruise #2, går den av stapeln 1 Oktober och vi är de först anmälda! Hell yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0