Ah, det är ett hårt liv som skejtare

Yo, yo we've got the flow!

Kerstins familj har precis påbörjat resan tillbaka till Svedala efter en helg på Hotell Turbinen, all inclusive! Tur med vädret har hela Oslo haft i helgen, nice!

På fredagen innan gästerna kom gjorde Kerstin och Liza (eftersom Anna är i Svergige) en rejäl upptäckt. En ravin! I området där vi bor, så där ska vi lätt ha picnic och gökotta, om det finns gökar här i Norge. De heter säkert något konstigt... Sen på eftermiddagen blev det picnic i Frognerparken och statyer överallt. Middag hemma med Så ska det låta och dagen var komplett!

           

På lördagen jobbade Kerstin så familjen fick ta sig runt på egen hand. Det gick ju bra. Faktiskt. Marinerad laxfilé till middag? Ja, tack!!

På söndagen genomgick vi förvandlingen till skejtare. Bara så ni vet. Nu ska vi ut i stan och sätta skräck i folk med våra brädor (som vi ska inhandla...). Finns många lovande spots i Oslo.  

              


Norsk matkultur del 1:

Fiskpudding är ett pålägg
Fiskgratäng är gjort på makaroner istället för potatismos
De har gärna ketchup på pizzan
Det finns nåt som heter fiskkakor som ser ut som fläskpannkakor ungefär...
Römmegröt, en gröt gjord på gräddfil, typ.

Dagens norska ord:
Romvesene betyder rymdvarelser. Bjud dem på rom!

Nu ska vi ut och rulla, och käka glass med Jontes pappa och brorsor som är på besök i stan.
Word!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Åh fiskekaker! =) Min pappa älskar dem! Och dem finns inte bara i norge, dem finns även på Coop i Sverige ;)

En annan grej som finns i norge är torskrom på burk! Är som rökt och torr kaviar! Asgott på rostad macka med en kopp te till!!! Åh jag vill komma och hälsa på er och äta massa gott nu jue!!!!! =P

2009-05-04 @ 09:57:08
URL: http://teidahl.blogg.se/
Postat av: din mamma

shit va nååb man ä då...x]

2009-05-20 @ 20:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0