Svineinfluensa

Det har hänt en del sen sist vi skrev. I helgen var det fotbollsmatch som gällde på lördagen. Vi drog iväg till Erika efter att ha bakat bröd och städat. När Erika var redo drog vi ner till Harrys på Karl Johan för att bänka oss. Där var det redan proppfullt men vi lyckades hitta två lediga stolar som vi lyckades tränga ihop oss på. Och vilken match vi fick se! Zlatans mål kommer lätt gå till historien!
Efter matchen mötte vi upp Cato och Kamran och gick till TGI Friday's.

Nu har det hänt! Den förskräckliga svininfluensan har kommit till dagiset. Än så länge är det bara bland personalen. Så vi två har vart själva på vår avdelning idag. Så idag har vi fått styra och ställa som vi ville. Fast det var inte så kul som det låter, blev en massa extra jobb. Och inte blev det bättre av att få in en vikarie som inte ens gjorde vad han blev tillsagd. Men vi hoppas det blir bättre imorgon när vi får in en annan vikarie istället. Annars hoppas vi att de andra blir friska snart!

För övrigt börjar det bli dags för Liza att packa. På lördag bär det av till Linköping och sen till Idre på tisdag. Vem vill försöka hinna träffa mig under de två dagarna jag är hemma???

Kommentarer
Postat av: Maria

Sorry liza, de är fullt upp i helgen för mig, måste packa ihop åt min syster som ska till london nästa helg, o denna helg är hon i tyskland så måste hjälpa till där.

2009-09-08 @ 20:40:20
Postat av: Liza

Det var synd, hade vart kul att træffas. Men lycka till med packningen så får du komma och hælsa på i Oslo istællet! Kram

2009-09-09 @ 11:20:24
URL: http://oshlo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0